Algemene voorwaarden De Ontdekkoffer 

Deze Algemene voorwaarden zijn voor klanten die gebruiken maken van de diensten van de Ontdekkoffer. 

De diensten die wij aanbieden zijn: 

Draaiboeken, themakoffers, organiseren van feestjes, kinderfeestjes en workshops. 

De klanten van de ontdekkoffer zijn: 

Ouders en verzorgers die via de website een draaiboek en/of een  themakoffer bestellen. Ouders en verzorgers van het kind waarvoor de ontdekkoffer een feestje mag verzorgen. Kinderen waar het feestje wordt gegeven die geheel onder verantwoording ligt van ouder of verzorger. Bedrijven, organisatie's waarvoor de ontdekkoffer een feestje mag verzorgen.  Ouders en of verzorgers van kind waar het feestje wordt gegeven. Klanten die een workshop volgen van de ontdekkoffer. 

Locatie: 

De feestjes worden op locatie naar keuze van klant gegeven. De klant is verantwoordelijk voor een goede ruimte. 

De klant zorgt zelf voor eten en drinken. 

In de ruimte staat een grote tafel waar alle kinderen aan kunnen zitten en waar nog voldoende ruimte is om aan te werken.  

In de ruimte is ook voldoende plek om een extra tafel neer te zetten. 

De Ontdekkoffer neemt zelf de extra tafel mee. 

Er is altijd een ouder/verzorger aanwezig voor een paar extra handen. De ouder/verzorger is altijd verantwoordelijk voor de kinderen die aanwezig zijn op het feestje. 

Reiskosten: 

Reiskosten worden berekend vanuit Varsselder. De Ontdekkoffer is te boeken binnen een straal van 30 km. Per km wordt €0.30 berekent. 

Reserveren/ Betalingen: 

De kosten zijn vooraf bekend en worden vooraf bij reservering via ideal betaald. De reservering staat pas vast wanneer de klant heeft betaald. De genoemde prijzen zijn in euro's inclusief BTW en inclusief verzendkosten. 

Prijswijzigingen zijn tussendoor toegestaan. 

De feestjes zijn via de site te boeken. De feestjes horen minimaal 2 weken van te voren gereserveerd te zijn ivm voorbereidingstijd. De reservering staat vast wanneer de betaling is afgerond. 

Workshops zijn via de site te boeken. De workshop staat vast wanneer de betaling is afgerond. 

De digitale draaiboeken krijgt de klant binnen 1-2 dagen na betaling via het opgegeven mailadres. 

Draaiboeken worden per post, via DHL, na betaling binnen 2-3 dagen toegestuurd. De Ontdekkoffer is niet aansprakelijk voor eventuele beschadingen na het afleveren bij DHL. 

Themakoffers worden niet verstuurd en kunnen 2 dagen van te voren op afgesproken tijd worden opgehaald. De themakoffers dienen binnen 2 dagen op afgesproken tijd weer worden terug gebracht. Voor een themakoffer wordt een borg gevraagd van €50,00. Deze dient bij reservering betaald te worden. De themakoffer wordt bij terugkomst gecontroleerd aan de hand van de inventarislijst die in de koffer zit bijgesloten. Bij beschadigingen en kwijtraken van materialen worden de kosten verhaald en in mindering gebracht van de borg.   

Bedrijfs/familie/buurtfeest kunnen een offerte krijgen. Zij dienen die binnen 2 weken te beantwoordt hebben anders vervalt de offerte. Wanneer de prijs is overeengekomen, dient er binnen een week betaald te zijn. De reservering staat vast wanneer de betaling is afgerond. 

Offertes vervallen twee weken na datum. 

Copyright: 

Het is niet toegestaan om de draaiboeken te kopiëren en/of te verspreiden en/of voor commerciele doeleinde te gebruiken. 

Verhindering: 

Bij verhindering vindt geen restitutie plaats. Het feestje kan verplaatst worden. Komen er minder kinderen dan bij de reservering is aangegeven dan worden er geen kosten in mindering gebracht. 

Annulering:  

Bij annulering van het feestje of workshop meer dan een week van te voren wordt er 50% van de kosten terugbetaald. Binnen een week wordt er niet terug betaald. Er zijn dan al kosten gemaakt voor het feestje. 

De Ontdekkoffer behoudt zich het recht voor om het geplande feest of workshop niet te laten doorgaan in geval van ziekte, overlijden van familie of dierbare of andere legitieme reden. Het feest/workshop kan worden ingehaald of indien gewenst kan het factuurbedrag worden teruggestort.  

Aansprakelijk: 

De Ontdekkoffer gebruikt tijdens verschillende feesten/workshops verschillende materialen wat schade kan veroorzaken. Zoals hamers, lijmpistool, houtbrander, kleurstof, lijm, slijm, textielverf, acrylverf en overige materialen. Het gebruik van deze materialen is geheel op eigen risico van klant. 

De Ontdekkoffer is niet aansprakelijk voor beschadingen aan de ruimte waar het feest/workshop wordt gegeven. 

De Ontdekkoffer is niet aansprakelijk voor vlekken in de kleding die er niet meer uit gaan. De Ontdekkoffer biedt schorten aan. Wanneer daar geen gebruik van wordt gemaakt, is dit geheel op eigen risico. 

De Ontdekkoffer is niet aansprakelijke voor allergische reactie op sieraden die gebruikt worden.  

De Ontdekkoffer gebruikt schmink die voldoen aan de nederlandse voorwaarden. Echter wanneer daar toch een allergische reactie op komt is de Ontdekkoffer daar niet verantwoordelijk voor. 

De Ontdekkoffer is niet aansprakelijk dat achteraf het knutselwerk of sieraad stuk gaat. 

De Ontdekkoffer is niet aansprakelijk dat textielverf vervaagt na wassen van de kleding. 

De Ontdekkoffer is niet aansprakelijk voor het eventueel branden aan een lijmpistool of houtbrander. 

 

 

AVG: 

Tijdens feestjes en workshops worden foto's gemaakt voor social media, voor de website en voor folder en flyer materiaal. Wanneer U dat niet wil moet U dit van tevoren aangeven.  

Heeft U nog vragen dan kunt U contact met ons opnemen via de mail. 

Gegevens: 

De Ontdekkoffer 

Info@deontdekkoffer.nl 

KVK nummer 87919702 

BTW identificatienummer NL86448405B01