Wie wij zijn

Chantal

Ik ben Chantal, getrouwd en 2 grote kinderen van 20 en 18 jaar. Ik heb voor mijn kinderen al heel wat kinderfeestjes bedacht en  georganiseerd.  Dat vond ik heerlijk om te doen en vaak hielp Jolanda mij mee. Ik ben graag creatief bezig en probeer graag dingen uit om te ontdekken hoe iets werkt. Door mijn werk op de BSO weet ik goed wat er bij de kinderen speelt en wat ze leuk vinden om te doen. Ik kan erg genieten om samen met de kinderen spelletjes te doen en creatief bezig te zijn.  Kortom een mooiere combinatie kan er niet zijn. 

Jolanda

Leraar op speciaal voortgezet onderwijs, moeder van 4 kinderen, getrouwd, geduldig, vriendelijk, creatief, open minded, flexibel, oplossingsgericht en ondernemend. 

Al jaren speel ik met de gedachten om een website te beginnen met draaiboeken voor kinderfeesten. Ik merkte dat anderen het vaak lastig vinden om kinderfeestjes te bedenken en ik krijg daar juist heel veel energie van. Steeds bleef dit bij ideeën, maar afgelopen jaar de stap samen met Chantal gezet. 


Soms gebeurt er iets in je leven, waardoor je denkt: "Nu ga ik het doen!" Dat je het dan eindelijk ook echt doet, is reuze spannend en een nieuwe leuke uitdaging.