Thema koffers

 

Wil je voor jouw kind een top kinderfeestje maar wil je zo min mogelijk voorbereiden  dan is een themakoffer de oplossing!  Wij hebben verschillende themakoffers voor de leeftijden van 4 tot 12 jaar. In de koffer zit een draaiboek met alle spullen die je nodig hebt. Elke koffer is weer anders. Jij zorgt alleen voor het eten en drinken. Wij zorgen voor de rest. Lekker makkelijk en met een klein beetje voorbereiding heb jij een te gek feestje! 

In elke koffer zit sowieso:

Een cadeautje van ons voor de jarige! 

Uitnodigingen (deze worden van te voren opgestuurd.)

Slingers en ballonnen

Een tafelkleed, bekers en borden

Tips voor traktaties en cadeautjes uitpakken 

Verkleedkleren

Opdrachten, spelletjes wat bij het thema past

 

De koffers kunnen 2 dagen van te voren op afspraak voor het feestje worden afgehaald in Ulft. Woon je binnen een straal van 20 km dan komen we de koffers ook brengen en halen voor alleen de km vergoeding.

We streven ernaar om de uitnodigingen binnen 3 werkdagen na betaling te versturen. 

De kosten van een kist voor 6 kinderen zijn €59,95. De kist kan uitgebreid worden tot 10 kinderen. Ieder kind extra is €5,00.

De borg voor een kist is €50,00. De themakoffer wordt bij terugkomst gecontroleerd aan de hand van de inventarislijst die in de koffer zit bijgesloten. Bij beschadigingen en kwijtraken van materialen worden de kosten verhaald en in mindering gebracht van de borg.