Wij komen naar je toe!

Thema of Knutselfeestje

Zie jij het niet zitten om het feestje zelf te geven of zie je op tegen de organisatie? Geen probleem, dan hebben wij de perfecte oplossing! Wij komen naar je toe en wij zorgen ervoor dat het feestje een topfeestje wordt!

Heb je liever geen rommel thuis dan kan het bij één  van onze locaties in Gaanderen of Vasselder of op ieder gewenste locatie. In overleg stellen we het feestje samen. Heb je zelf een idee dan horen wij dat graag.

Bij een thema kinderfeestje nemen wij de themakoffer mee en zorgen wij voor een top kinderfeestje!

Vindt jouw kind het leuker om te knutselen en creatief bezig te zijn? Dan zijn de knutselfeestjes echt iets voor jou!  Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor verschillende leeftijden. De knutselfeestjes kunnen we altijd aan de leeftijd aanpassen. Heb je nog vragen of een ander idee, laat het ons dan weten via Whatsapp of het contactformulier.

Wanneer jij zorgt voor eten en drinken, een ruime tafel waar we goed aan kunnen zitten en een plek waar wij onze inklapbare tafel neer kunnen zetten dan zorgen wij voor de rest. Het is wel de bedoeling dat er één ouder of verzorgende aanwezig is voor een helpende hand.

Het is ook mogelijk om het feestje uit te breiden met schminken, glittertattoo of een cupcake versieren, inclusief het cadeautjes uitpakspel en iets lekkers tussendoor.

Reserveer minimaal 2 weken van tevoren. Zo hebben wij nog voldoende tijd om het feestje voor te bereiden.

 

Bedrijven/Feesten

Organiseer jij een bedrijfsfeest, familiefeest, buurtfeest of eventueel een bruiloft waar kinderen aanwezig zijn? En vind jij het fijn en leuk dat de kinderen vermaakt worden? Wij kunnen in overleg met jou een mooi samengesteld pakket aanbieden.

Bel of whatsapp: 0626708684 voor meer informatie of via het contactformulier.